علاقه‌مندان به شیرینی زیاد تر در معرض افسردگی و بیماری‌های قبلی هستند_دنیای تکنولوژی

تکنولوژی

نوشته شده توسط:

[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی دنیای تکنولوژی

بر پایه پژوهشی تازه، افرادی که به شیرینی‌جات علاقه وافری دارند، زیاد تر در معرض خطر ابتلا به افسردگی، دیابت، بیماری‌های قلبی و سکته می باشند. در این پژوهش ۱۸۰ هزار نفر مورد بازدید قرار گرفتند و محققان از هوش مصنوعی برای بازدید داده‌ها منفعت بردند.

بر پایه گزارش Medical Xpress، محققان دانشگاه ساری (Surrey) انگلیس، اطلاعات ترجیحات غذایی ۱۸۰ هزار داوطلب بریتانیایی را با هوش مصنوعی به سه گروه تقسیم کردند؛ گروه اول افرادی بودند که زیاد تر سبزیجات و میوه می‌خوردند و مواظب تغذیه خود بودند. گروه دوم عموم غذاها، از گوشت و سبزیجات تا شیرینی و دسر را مصرف می‌کردند. گروه سوم نیز که اصطلاحاً به آن‌ها شیرینی‌دوست یا Sweet Tooth حرف های می‌بشود عمدتاً غذا و نوشیدنی‌های شیرین را ترجیح می‌دادند و کمتر به میوه و سبزیجات علاقه‌مند بودند.

افزایش خطر افسردگی در افراد شیرینی‌دوست

محققان این چنین مثالهای خونی این ۱۸۰ هزار نفر را برای اندازه‌گیری ۲۹۲۳ پروتئین و ۱۶۸ متابولیت بازدید کردند تا ببینند این سطوح در هر گروه چطور تحول می‌کند. پروتئین‌ها یکی از مهم‌ترین عناصر بدن ما می باشند و ماموریت های مختلفی همانند مبارزه با عفونت‌ها، انقباض عضلات و تفکر را برعهده دارند. متابولیت‌ها نیز مولکول‌های کوچکی می باشند که در طول هضم و دیگر فرایندهای شیمیایی در بدن تشکیل خواهد شد و می‌توانند چیزهای بسیاری درمورد کارکرد بدن به ما بگویند.

پروفسور «نوفار گایفمن» (Nophar Geifman)، نویسنده ارشد این پژوهش، می‌گوید:

«به نظر می‌رسد غذاهایی که دوست دارید یا دوست ندارید مستقیماً با سلامتی شما ربط دارند. اگر غذاهای مورد علاقه شما کیک، شیرینی و نوشیدنی‌های شیرین باشد، نتایج مطالعه ما مشخص می کند که این‌ها امکان پذیر اثرات منفی بر سلامت شما داشته باشند. ما دریافتیم که گروه شیرینی‌دوست ۳۱ درصد زیاد تر در معرض ابتلا به افسردگی می باشند.»

به حرف های پروفسور گیفمن، در گروه شیرینی‌دوست‌ها سطوح بالاتری از پروتئین واکنشی C وجود داشت که نشانگر التهاب است. نتایج خون آن‌ها این چنین سطوح بالاتر گلوکز و پروفایل لیپید ضعیف را مشخص می کند که یک علامت هشدار قوی برای دیابت و بیماری قلبی است.

برعکس، گروهی که مواظب سلامتی خود بودند و مصرف فیبر بیشتری نیز داشتند، خطرات کمتری برای نارسایی قلبی، بیماری‌های مزمن کلیوی و سکته نشان دادند؛ گروهی نیز که همه‌چیزخوار بودند، با خطرات سلامتی متوسطی مواجه بودند.

یافته‌های این پژوهش در Journal of Translational Medicine انتشار شده است.

دسته بندی مطالب

مقالات کسب وکار

مقالات تکنولوژی

مقالات آموزشی

سلامت و تندرستی

[ad_2]